Maso, uzeniny a paštiky z farmy

Nabízíme Vám široký výběr masa, uzenin a paštik z farmy rodiny Němcovy. Maso je vakuově baleno s různou hmotností, uváděná cena je za 1 kg. Masa nabízíme několik druhů: králičí, kuřecí, vepřové i hovězí. Objednání: Při objednání do čtvrtka do 18 hod. bude zboží připraveno v úterý od 13 hod v dalším týdnu. Vyzvednutí je možné pouze v naší prodejn...

Nabízíme Vám široký výběr masa, uzenin a paštik z farmy rodiny Němcovy. Maso je vakuově baleno s různou hmotností, uváděná cena je za 1 kg. Masa nabízíme několik druhů: králičí, kuřecí, vepřové i hovězí. Objednání: Při objednání do čtvrtka do 18 hod. bude zboží připraveno v úterý od 13 hod v dalším týdnu. Vyzvednutí je možné pouze v naší prodejně nebo využitím rozvozu po Brně.

Více
Vážení zákazníci, omlouváme se Vám, že zde nyní nenaleznete kompletní sortiment. Postupně jej budeme rozšiřovat. Pokud si chcete objednat produkt, který jste zde nenašli, napište nám ho do poznámky k objednávce nebo na email: obchod@potraviny-ke-zdravi.cz. Rádi ho pro Vás seženeme. Děkujeme za pochopení.